Data: 2002-10-03 19:46:53
Temat: Re: Strogonow
Od: "halszczak" <h...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa" <p...@m...pl> napisał w wiadomości
news:ane6j1$qtv$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "halszczak" <h...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:ancqlt$5m9$1@news.tpi.pl...
> >
> > Polędwica "Boeuf Stroganow".
> > 50 dag polędwicy wołowej, 2 dag suszonych grzybów, 1 dag mąki, smalec,
2
> > cebule, 2 łyżki koncentratu pomidorowego, 3/4 szklanki śmietany, sól,
> pieprz
> > i papryka mielona do smaku.
>
> ciach
>
> Ja dodatkowo dodaje jeszcze pokrojona w paseczki papryke i ogorka
> konserwowego
>
> pozd.
> efa
>
>
Też można, tyle że to już nie jest "Stroganof", a gulasz wołowy.
Artur
|