Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Surowka z salaty lodowej Re: Surowka z salaty lodowej

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Surowka z salaty lodowej



« poprzedni post
From: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <3...@n...onet.pl>
Subject: Re: Surowka z salaty lodowej
Date: Tue, 6 Mar 2001 07:44:11 +0100
Lines: 16
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
NNTP-Posting-Host: pb148.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
Message-ID: <3...@n...ircx.pl>
X-Trace: 6 Mar 2001 07:51:02 +0100, pb148.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!news.trzebnica.net!news.k.pl!news.vogel.pl!n
ews.ircx.pl!pb148.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:45918
Ukryj nagłówki


Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3165.00000001.3aa483e0@newsgate.onet.pl...
> Szukam przepisu na szybka surowke z salaty lodowej. Do tej pory
przygotowywalam
> ja ze smietana.Doczego mozna ja jeszcze wykorzystac.
> AnKe

Na pewno mozna ją podać z sosem zrobionym z kilku lyzek oliwy,łyzki soku z
cytryny i lyzeczki miodu - wszystko to dobrze wymieszac, ew. doprawic sola i
pieprzem, jest to pyszny sos do roznych surowek.
smacznego
Basia



 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.03 Agnieszka Litwin
06.03 Agu
07.03 Patrycja Kazala
Pulpety z karpia w galarecie.
Wesołego Karpia !!
Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Pół tony najlepszej nie tylko w Polsce ale i na świecie kiszonej kapusty przyjedzie do Słupska na sylwestrowy bigos!!!
sos tajski Vifon a sriracha
Karp (nie tylko) humanitarnie swiąteczny
Freelance Web Designing in Japan,India,Hyd,UK,Singapore,Hongkong
Discrete Random Signals and Statistical Signal Processing Charles W. Therrien
pestkówka
soda zamiast proszku
Jakość mąki z młyna
CMOS Mixed-Signal Circuit Design, 2nd Ed ( Instructor's Solutions Manual ) Authors; R. Jacob Baker
Czas na pierniczki :)
blender minimum
Wypukłe dno garnka 36l ze stali nierdzewnej na indukcję
Pulpety z karpia w galarecie.
Sprężone powietrze.
nakładki na schody zewnetrzne
Wesołego Karpia !!
~~~~~~~~~~~~Komunistyczne klany III RP~~~~~~~~~~~~~~
Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Okna w pół godziny :-)
Na tacę rzućcie ze swoich
pracoholizm czy naiwność
Chorwacja Ustaszów - terror Państwa Bożego
nie do końca padnięta lodówka AMICA - kto chce? ;)
Pół tony najlepszej nie tylko w Polsce ale i na świecie kiszonej kapusty przyjedzie do Słupska na sylwestrowy bigos!!!
'nie kocham swojego dziecka'
Znowu nas ograbili
Katolickie mordy częć 2

  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X