Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Surowka z salaty lodowej Re: Surowka z salaty lodowej

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Surowka z salaty lodowej



« poprzedni post
Message-ID: <3...@m...pw.edu.pl>
Date: Wed, 07 Mar 2001 16:03:07 +0100
From: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
X-Mailer: Mozilla 4.73 [en] (Win98; I)
X-Accept-Language: pl,en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Surowka z salaty lodowej
References: <3...@n...onet.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Trace: news.vogel.pl 983976846 inferno.mikrus.pw.edu.pl (7 Mar 2001 15:54:06 +0100)
Lines: 16
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog
el.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:46095
Ukryj nagłówki

a...@p...onet.pl wrote:
>
> Szukam przepisu na szybka surowke z salaty lodowej. Do tej pory przygotowywalam
> ja ze smietana.Doczego mozna ja jeszcze wykorzystac.

ja uwielbiam z pomidorkiem, ogórkiem, czerwona cebulka pokrojona w jak
najciensze piórka (czerowa ze wzgl. na kolor) i sos winegret wymieszany z
ziolami prowansalskimi.

poza tym dobra do kanapek, zwl w podroz - dzieki temu nie sa takie suche :)

pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Pulpety z karpia w galarecie.
Wesołego Karpia !!
Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Pół tony najlepszej nie tylko w Polsce ale i na świecie kiszonej kapusty przyjedzie do Słupska na sylwestrowy bigos!!!
sos tajski Vifon a sriracha
Karp (nie tylko) humanitarnie swiąteczny
Freelance Web Designing in Japan,India,Hyd,UK,Singapore,Hongkong
Discrete Random Signals and Statistical Signal Processing Charles W. Therrien
pestkówka
soda zamiast proszku
Jakość mąki z młyna
CMOS Mixed-Signal Circuit Design, 2nd Ed ( Instructor's Solutions Manual ) Authors; R. Jacob Baker
Czas na pierniczki :)
blender minimum
Wypukłe dno garnka 36l ze stali nierdzewnej na indukcję
Pulpety z karpia w galarecie.
Sprężone powietrze.
nakładki na schody zewnetrzne
Wesołego Karpia !!
~~~~~~~~~~~~Komunistyczne klany III RP~~~~~~~~~~~~~~
Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Okna w pół godziny :-)
Na tacę rzućcie ze swoich
pracoholizm czy naiwność
Chorwacja Ustaszów - terror Państwa Bożego
nie do końca padnięta lodówka AMICA - kto chce? ;)
Pół tony najlepszej nie tylko w Polsce ale i na świecie kiszonej kapusty przyjedzie do Słupska na sylwestrowy bigos!!!
'nie kocham swojego dziecka'
Znowu nas ograbili
Katolickie mordy częć 2

  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X