Data: 2005-01-24 18:35:31
Temat: Re: Surówka z selera lisciowego
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> wrote in message
news:ct2olr$881$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jak zrobić aby było to smaczne?
> W archiwum i sieci nie ma nic interesującego.
Seler naciowy dodawany jest zwykle do salatek - szczegolnie zawierajacych ryby,
miekkie warzywa i/albo mieso, np. indyka czy kurczaka) jako element dodajacy
"chrupkosci."
Ale mozna tez uzyc same "chrupkie" warzywka - np. klasyczna w USA mieszanka marchwi,
cebuli i selera naciowego (cebula drobno pociapana marchewka pokrojona w krazki a
seler w kawalki grubosci 1/2 cm.) Zmieszac to z pikatnym sosem do salatek i posypac
np. mieta, zielona pietruszka czy inna bazylia.
--
><eM eL><Washington, D.C.><
><There's no place like 127.0.0.1><
|