| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.astercity.net!news.aster.pl!not -for-mail From: "Waldek F. \(Waw\)" <t...@a...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Suszone grzyby Date: Mon, 30 Aug 2004 07:55:17 +0200 Organization: Aster City Cable Lines: 4 Message-ID: <cgufg7$ahm$1@mamut.aster.pl> References: <cgt7g1$ha8$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 146-dzi-1.acn.waw.pl X-Trace: mamut.aster.pl 1093845319 10806 62.121.64.146 (30 Aug 2004 05:55:19 GMT) X-Complaints-To: a...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 30 Aug 2004 05:55:19 +0000 (UTC) X-Tech-Contact: u...@a...pl X-Server-Info: http://www.aster.pl/news/ X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:212728 Ukryj nagłówki Po dokładnym wysuszeniu najlepiej przechowywać grzyby w suchym zaciemnionym | |
Zobacz także