Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one
t.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: a...@m...com.pl (Agnieszka Stańczyk)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Suszone pomidory
Message-ID: <000701c0222f$fb1d90c0$8e8d808b@astanczyk>
Date: 19 Sep 00 11:51:42 GMT
References: <39c74f83$1@news.astercity.net> <000501c0222f$e19c5460$8b8d808b@zakupy>
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
Lines: 44
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:34073
Ukryj nagłówki
Właśnie, może coś napiszesz o tej technice, chociaż mam wątpliwości, czy w
naszym kraju uda się wysuszyc pomidory tak, żeby były jak w Toskanii, czy
jeszcze lepiej na Sycylii... Ale jeśli jest przepis to bardzo please...
Agni
PS. Justy na pewno się dołącza.
----- Original Message -----
From: Justyna Rudowska <j...@m...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, September 19, 2000 1:51 PM
Subject: Re: Suszone pomidory
> Jakieś przyprawy, chyba wg upodobań.
> Justy
> A tak przy okazji czy może masz suszone pomidory luzem????
>
> ----- Original Message -----
> From: Zolza <z...@a...net>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Tuesday, September 19, 2000 1:37 PM
> Subject: Suszone pomidory
>
>
> > Czy ktos z Was zna moze przepis na wykonanie w domu suszonych pomidorow,
> > takich jak z Toskanii? Tzn. technika jest mi znana, ale co do nich
oprocz
> > oliwy wrzucic?
> > Pozdrawiam
> >
> > --
> > Magdalena W.
> >
> > ================
> > "I think, therefore I'm single"
> >
>
> --
> Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
> http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|