Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one
t.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: j...@m...com.pl (Justyna Rudowska)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Suszone pomidory
Message-ID: <002901c0223a$f7b5aca0$8b8d808b@zakupy>
Date: 19 Sep 00 13:10:22 GMT
References: <39c74f83$1@news.astercity.net> <000501c0222f$e19c5460$8b8d808b@zakupy>
<39c761a5$1@news.astercity.net>
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
Lines: 37
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:34086
Ukryj nagłówki
Czekam z niecierpliwością - w razie pozytywnego wyniku proszę o przepis.
Pozdrawiam
Justy
----- Original Message -----
From: Zolza <z...@a...net>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, September 19, 2000 2:54 PM
Subject: Re: Suszone pomidory
>
> Justyna Rudowska wrote in message
<000501c0222f$e19c5460$8b8d808b@zakupy>...
> >Jakieś przyprawy, chyba wg upodobań.
> >Justy
> >A tak przy okazji czy może masz suszone pomidory luzem????
> Niestety nie mam suszonych pomidorow luzem...Uwielbiam pomidory suszone,
> maniakalnie wrecz, natomiast cena 18 zlotych za maly sloiczek wczoraj mnie
> zalamala (tym bardziej ze potrafie sloiczek zjesc za jednym zamachem).
> Mam zamiar nabyc dobre dzialkowe pomidory, pokroic (wzdluznie) w polowki i
> poddac powolnemu suszeniu w piekarniku. Mialam kiedys taki przepis (z
Elle)
> ale mi wcielo... Nagrzewa sie piekarnik srednio, do chyba 150, i pomidory
na
> blaszce sobie leza i schna, mozna je troche opiekaczem tez potraktowac.
> Ja wiem, ze to niestety nie bedzie to samo, ale moze wyjdzie smaczne, a
nie
> bedzie tak upiornie drogie.
> Dam znac o wynikach eksperymentow po weekendzie, bo mam zamiar w sobote
> wlasnie to przeprowadzac.
> Magda
>
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|