Data: 2002-05-31 07:09:08
Temat: Re: Szpinak - liscie/badylki
Od: "Monika B-W" <m...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "sadyl" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3CF6BFC4.D70FDB7B@poczta.onet.pl...
> > Użytkownik "Monika B-W" <m...@p...pl> napisał w wiadomości
> > news:ad587m$4m9$1@news.tpi.pl...
> > > Ja jeszcze w kwestii szpinaku: czy same liscie, czy te badylki
tez
> Jak już niem znalazłzaś znikąd pomocy to chociaż pochwal się jak
> zrobiłaś i czy te badylki wlazły komuś w zęby ?;)
Stwierdzilam, ze ogolnie mniej sie zmarnuje jezeli odrzuce badylki.
Zrobilam bez badylkow. Spaghetti + szpinak (liscie bez badylkow) +
czosnek + cebulka. Na oliwie. Wyszlo pyyyszne. Mam zamowienie na
wiecej, choc moj maz nie jest (nie byl?) fanem szpinaku.
:-) Monika
|