Data: 2005-03-20 19:26:03
Temat: Re: Szynka pieczona
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Tomaso Burkaso <t...@t...pl> wrote:
> obsmaża się właśnie po to żeby zamknąc pory czy inne, i żeby nie traciło
> mięso soków.
Pogląd tyleż popularny, co nieprawdziwy. Całe szczęście również
nieszkodliwy. :)
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|