Data: 2004-10-29 19:09:46
Temat: Re: Szynka surowa
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JerzyN" <N...@m...pl> wrote in message
news:clon91$1qe$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "emati" <e...@w...pl>
>> >Skiłłądź.
>
>> ???????
>
> Napis, że masz szansę na zakup żołądka wieprzowego, wówczas resztę ci
> podpowiem.
> A jest to wyborna wędlina litewska. Robi się ją ok. 6 miesięcy. Właśnie
> zbliża się odpowiednia pora.
> --
> Pozdrawiam, Jerzy
...lub kindziuk jesli sie ma pechierz albo blony przytluszczowe.... i
slonine albo boczek...
a pora jest odpowiednia zawsze... no moze poza upalami letnimi ;) no chyba,
ze jeszcze ktos przestrzega faz Ksiezyca... ;)
Bozenka z Wilna :-)
sloneczna miodzio dziewczyna
|