Data: 2001-05-31 10:07:50
Temat: Re: TRUSKAWKI TUŻTUŻ...
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Magdalena Bassett <m...@w...net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@w...net...
>
>
>
> Glazura
> pol szklanki galaretki morelowej, lub porzeczkowej rozgrzac w malym
garnku,
> az bedzie plynna. Pedzlem malowac truskawki, az wszystkie beda rowno
> pomalowane. Calosc schlodzic, ale nie w lodowce. Lodowka powoduje, ze
ciasto
> kruche staje sie gumowate.
>
> Z tego samego ciasta mozna robic babeczki, ciastka, kruche torty.
> Magdalena Bassett
>
Tralala hopsasa, a ja mam pyszną domową galaretkę z pigwy i właśnie nią
pomaluję tę pyszną tartę! Ale będzie wyżerka!
Agata Solon, naturalna
>
|