Data: 2003-07-14 07:56:23
Temat: Re: Taco... WAŻNE
Od: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Katarzyna Kulpa:
> jak nie mielonke, to fasole, a scislej mowiac puree z fasoli (mozna
> przesmazyc i rozgniesc czerwona fasole z puszki).
o fasoli pisałem, mam zazwyczaj jedno i drugie ;-)
> : różne zieleniny w kawałkach (oliwki,
> : jalapenos, sałata, pomidory, smażoną fasolę), ostry sos, może być gotowy,
> : ja biorę jeszcze jogurt, coby trochę mniej ostre było).
>
> przyda sie tez cebulka w drobna kostke, tarty ser.
a o tym zapomniałem. To jest obowiązkowe!
> : Taco podgrzewasz w piekarniku, tosterze, mikrofali (do wyboru) i każdy sobie
> : pakuje, co mu się podoba. Burito tak samo, tylko jest bardziej plaskate.
> :
> : Aha, nie pytaj, jak robić taco i burrito, było kilkanaście razy, przepisy w
> : archiwum.
>
> mozna kupic gotowe placki w markecie :)
i wygodniej też!
Waldek
|