Data: 2007-08-08 15:48:27
Temat: Re: Tanie (względnie) fondue?
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** Yarael Poof <m...@p...usuntoonet.pl> wrote:
>> To pewnie oczywiste ale oprócz żarełka przydałoby się jeszcze coś do
>> opalania kociołka. :)
> Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, znalazłem jeszcze jeden przepis, gdzie ser
> pływa w wytrawnym winie (akurat wszystko bylo w domu). Smakowało, aczkolwiek
> nie do konca wyszlo, przede wszystkim mimo mieszania itd. ser mi trochę
> przywarł do dna, zmienił kolor z żółtego na taki hmm w sumie fioletowy lub
> szarofioletowy (smaku nie zmienił). Nie potrafiłem też tego do końca
> przyprawić. Nie przepadam za pieprzem, ale o dziwo w serze byl ok, może
> dlatego ze mimo iż dodawałem go i dodawałem, praktycznie nie czułem. Gałki
> nie miałem akurat, ładnie wypadła bazylia, ale ogólnie zioła "ginęły" w
> serze.
Zapomniałeś napisać jaki to ser. Raczej nie każdy się nadaje.
> No i żel się cholernie szybko wypala :(
Spróbuj na rozpałkę bezwonną do grilla. :)
--
+ ' .-. .
, * ) )
http://kosmosik.net/ . . '-' . kK
|