| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-fo r-mail From: "dinio" <d...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Temperatura piekarnika + losos Date: Mon, 31 Jan 2005 09:54:19 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 24 Message-ID: <ctkrom$m3o$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <ctidbb$pr4$1@nemesis.news.tpi.pl> <cting1$43f$1@nemesis.news.tpi.pl> <jdls51acxdm$.dlg@mikrosoft.kom> NNTP-Posting-Host: ahu146.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1107161686 22648 83.25.202.146 (31 Jan 2005 08:54:46 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 31 Jan 2005 08:54:46 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:229818 Ukryj nagłówki Tak nie próbowałem, ale ja mam na myśli takie pieczenie na granicy surowej | |
Zobacz także