Data: 2005-01-31 08:54:19
Temat: Re: Temperatura piekarnika + losos
Od: "dinio" <d...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Tak nie próbowałem, ale ja mam na myśli takie pieczenie na granicy surowej
ryby a upieczonej.
Mięso jest jeszcze różowe.
Pozdrawiam,
P
Użytkownik "Laik" <e...@m...pl.wywal.to> napisał w wiadomości
news:jdls51acxdm$.dlg@mikrosoft.kom...
> Cześć dinio
> Sun, 30 Jan 2005 14:25:31 +0100 napisałeś:
>
>> Witaj,
>> "Łosia" wkładam do piekarnika rozgrzanego do temp. 180 st. C i piekę
>> jakieś
>> 20 minut
>> (jeżeli chodzi o dzwonka) bez folii.
>> Staram się go nie wysuszyć.
>
> tak wlasnie. a plasterek masla na wierzchu skutecznie zapobiega
> wyschnieciu.
>
> --
> Laik
|