Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!news.maxwell.syr.edu!ngpee
r.news.aol.com!audrey-m1.news.aol.com!not-for-mail
Lines: 12
X-Admin: n...@a...com
From: l...@a...com (Lilibell555)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: 12 May 2003 04:25:57 GMT
References: <u...@4...com>
Organization: AOL http://www.aol.com
Subject: Re: Tiramisu tylko z Mascarpone
Message-ID: <2...@m...aol.com>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:155846
Ukryj nagłówki
>a ja wlasnie przeczytalam, z przekory i ciekawosci, ze dodatek
>mascarpone do tiramisu to dosc nowy wynalazek.
ale jaki dobry :-))) ja najpierw to takim krzywym okiem na to patrzylam bo ma
posmaczek specyficzny ten Mascarpone a teraz to sobie nie wyobrazam bez niego
wlasnie ten posmaczek stanowi o tiramisu ostatnio zrobilam z przepisu na
wloskich biszkoptach i byl po prostu odjazdowy nnno dodalam sporo marsali do
espresso i likieru pomaranczowego do kremu.Dziwna mieszanka ale warto bylo.A
czy Wy zawsze kakao sypiecie na wierzch? My lubimy posypane drobno zmielona
kawa wymieszana z kakao.Acha no i zjedlismy w weekend we dwoje CALA BLACHE tego
tiramisu cholerka :-)))
Pozdr.Dot
|