Data: 2009-02-22 19:04:33
Temat: Re: Trufla
Od: jadrys <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista pisze:
> On 22 Lut, 14:07, jadrys <i...@w...pl> wrote:
>
>> Aicha pisze:> Użytkownik "jadrys" napisał:
>>
>>
>>>> Niektórzy na przykład przepadają za kawiorem,
>>>> natomiast ja raczej bym umarł z głodu niż to wziął do ust..
>>>>
>>> Już lepsze rybie jajka niż świńskie jelita :>
>>> Every Sperm Is Sacred :)))
>>>
>> Flaczki, mniam. Co do kawioru - nie przeszkadza mi wcale świadomość że
>> to jaja.. Po prostu nie lubię tego smaku..
>>
>> --
>> Linuks to system dla myślących użytkowników.. Ja
>>
>
> Flaczki nie są świńskie - to krowie żołądki gotowane na rosole...
>
> Świnskie flaki (wołowe, baranie, kozie) idą jako naturalne więc
> najlepsze osłonki wędlin - czyli na kiełbasy, także czosnkowe. A
> pęcherze i żoładki świńskie jako naturalne osłonki na salcesony lub
> (ludzie wracają do tego) na sadło...
>
Jak to? to niema flaczków wieprzowych???
--
Linuks to system dla myślących użytkowników.. Ja
|