Data: 2004-01-08 05:56:47
Temat: Re: Trufle czekoladowe
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <3...@o...com>, Magdalena Bassett
<m...@o...com> wrote:
> Tak, taki cudowny proszek dla tych co chca byc pewni, ze ubita smietana
> zbyt szybko nie sflaczeje nawet po kilku godzinach czy na nastepny dzien.
Chodzi oczywiście o to, żeby _źle_ ubita śmietana zbyt szybko nie
sflaczała.
Zaręczam Ci Magdaleno, że śmietanę umiano bić na długo przedtem zanim
wymyślono do pomocy chemiczne stabilizatory.
<http://glinki.com/?l=glaK>
Już zresztą na ten temat dyskutowaliśmy:
<http://glinki.com/?l=No2L>
<http://glinki.com/?l=1fQS>
Władysław
|