Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Stefan" <s...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Trująca sol !
Date: Thu, 8 Mar 2012 08:33:36 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 23
Message-ID: <jj9ncg$ged$1@inews.gazeta.pl>
References: <jj8u2f$ium$2@news.dialog.net.pl>
NNTP-Posting-Host: smartmind.petroinform.com
X-Trace: inews.gazeta.pl 1331192016 16845 195.150.129.55 (8 Mar 2012 07:33:36 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 8 Mar 2012 07:33:36 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
X-Priority: 3
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-User: stefan1951
X-Antivirus: avast! (VPS 120307-1, 2012-03-07), Outbound message
X-MSMail-Priority: Normal
X-Antivirus-Status: Clean
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:343281
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Zenek" <t...@p...pl> napisał w wiadomości
news:jj8u2f$ium$2@news.dialog.net.pl...
> Skandal ! UWAGA służby podległe TUSKO-bandzie KŁAMIĄ !!! Pracuję w
> laboratorium nawozów sztucznych,- zrobiłem analizę soli wypadowej
> serwowanej POLAKOM i importerom naszej żywności od > 10-12 lat! Poniżej
> przedstawiam skład zbadanej soli wypadowej: NaCl min 94,6 % H2O max 0,2 %
> SO42 - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH 5-9 najgorsze świństwo ( silnie
> RAKOTWÓRCZE-jak azbest !) to żelazocjanek potasu,substancja
> KANCEROGENNA=ZABÓJCZA przy systematycznym spożywaniu!!! Mój post jest
> usuwany,-komuś ta informacja jest nie rękę...Proszę uprzejmie o kopiowanie
> w/w,i przekazywanie dalej - wklejaj wszędzie gdzie się da!!! RATUJMY
> ZDROWIE i ŻYCIE naszym dzieciom i wnukom-bo dla nas jest już za
> późno!!!Trują nas za wiedzą i ZGODĄ RZĄDU (dlaczego nie ujawniają firm
> stosujących tą truciznę ?!)-w imię czego-ZYSKÓW???! SZOK-ludzie się już
> nie liczą !!!! Zmieńmy to!Wiosna bliskooooo!!!
Ktosik się puszcza na różnych grupach, grupkach i forach. Totalna bzdura.
pozdr
Stefan
PS. Dlaczego azotyny które używa się w pektosoli są cacy a azotyny w
marchewce są be?
|