Data: 2001-02-07 20:38:35
Temat: Re: Typy maki
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> napisał w wiadomości
news:95rq32$d6o$1@news.tpi.pl...
| a mi tam zawsze pyszniasta pizza wychodzi
| nikt jeszcze sie nie skarzyl wrecz przeciwnie bym nawet powiedziala:)
| i jak jade do kogos to zawsze jest pytanie: a zrobisz pizze??????
Bez urazy, ale poziom kulinarnego obycia w Polsce jest nikły. Już
nieraz się spotkałem z tym, że zachwalano jakąś radosną twórczość
tej czy innej koleżanki. A okazywała się to być zwykła chała (żeby
choć prawdziwa żydowska chałka, to byłoby super). Dlatego argument
o zachwytach Twoich znajomych mnie nie przekonuje.
Nie twierdzę, że Twoja pizza jest zła albo niesmaczna. Ale jeśli
słyszę, że robisz ją smarując po prostu koncentratem, to wiem, że
ma mniej wspólnego z tym, co chciałby dostać Władysław, niż moja.
--
Konrad J. Brywczyński should it be implausible
b...@w...pdi.net that a man can supervise
www.kjb.w.pl the construction of light
|