| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "TreStan" <t...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Tzw. "pozostalosc" po wywarze! Co z tego zrobic Date: Mon, 18 Jun 2007 13:15:25 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <f55pkj$puu$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <f55n13$mve$1@nemesis.news.tpi.pl> <f55otb$n8m$1@atlantis.news.tpi.pl> <f55pjs$qd$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: acsv227.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1182165459 26590 83.11.49.227 (18 Jun 2007 11:17:39 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 18 Jun 2007 11:17:39 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:297917 Ukryj nagłówki > Sos biały zaprawiany rokpolem, wszarpać tam mięso z kurczaka i zalać ryż. | |
Zobacz także