| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.intelink.pl!news.bipnet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kama" <k...@k...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ubijanie na parze: co to znaczy? Date: Mon, 26 Aug 2002 11:38:01 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <akct61$ohm$1@news.tpi.pl> References: <akcs8r$jnv$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: pa82.wagrowiec.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1030354946 25142 217.97.19.82 (26 Aug 2002 09:42:26 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 26 Aug 2002 09:42:26 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:122109 Ukryj nagłówki wg mnie to znaczy weź garnek, wlej trochę wody (mało) i zagotuj, kiedy | |
Zobacz także