Data: 2001-11-12 21:42:35
Temat: Re: Uczta w Spichlerzu - dlugie
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Bleu d'Auvergne
(= ser niebieski z Owernii), cos w typie roquefort, silny aromat, doskonaly
do sosow
Ewcia
Ewcia
--
Niesz !
Agnes <v...@t...pl> a écrit dans le message :
9sogbl$fje$...@s...silesia.pik-net.pl...
> To byla sakwa z ciasta francuskiego nadziewana musem z borowikow i serem
> plesniowym jakimstam bleu w sosie orzechowym. Wiec chyba ani cordon ani
> gordon bleu :-) Zapamietalo mi sie 'grand bleu' bo skojarzylam z filmem
> "Wielki blekit" L. Bessona, ktorego oryginalny tytul byl "Le Grand Bleu".
> Ale moze cos pokrecilam.
> --
> Agnes
> http://www.koneser.pl
>
>
>
>
|