Data: 2006-01-23 09:11:52
Temat: Re: Ujemna temperatura a rośliny.
Od: "Dirko" <d...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W wiadomości news:dr24rm$jgi$1@atlantis.news.tpi.pl Majka
<m...@g...szczecin.pl> napisał(a):
>
> Muszę się przyznać, że wczoraj Twoja pyszna nalewka została
> definitywnie wykończona.
> Ci, którzy piszą w tematach 'Nalewki' niech się słuchają Dirka, bo
> to mistrz nad mistrze ;-)))
>
Hejka. Od razu mi się zrobiło cieplej od Twoich komplementów, Majko. :-)
Prace nad nowymi nalewkami i ich degustacja trwają nieustannie. ;-)Obecnie
eksperymentuję z nalewką pigwowcowo-aroniowo-wiśniowo-czarnoporzeczkową.
Myślę, że sekret pyszności tkwi w surowcu jakim jest spirytus z siedleckiego
Polmosu, który jest pędzony w gorzelni w Krzesku z ekologicznych podlaskich
ziemniaków. :-)
Pozdrawiam cieplej Ja...cki
PS Zapomniałem, że nie rozstaję się z grubym swetrem z łowcej wełny,
zakupionym na targu w Nowym Targu. :-)
|