Data: 2005-01-31 08:20:02
Temat: Re: Ultra low Cook Temp
Od: "A.L." <a...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
sadyl wrote:
> a niech inostrańcy se w guglach znajdą :)))
>
> Noże temat już był - to sori .
> nie sledzę grupy na bieżąco
>
> Czy ktoś się spotkał z gotowaniem scierwa w temperaurze <H1> 60
> (stopni Celcjusza) </dość>
>
> Żerłem u koleżanki schaab zrobiony w ten sposób - rewelka
>
> Prede wszystkim - wilgotny i mięsisty - a nie surowy (vel - nie wyływa
> krwe)
>
> robi się ttoo podobnow w folienworku
>
Miło Cię widzieć :).
http://tinyurl.com/4gtjy
http://tinyurl.com/4o69q
Waldek może napisze coś więcej, bo nie mogę znaleźć wątku, w którym opisuje
swoje doświadczenia.
--
Pozdrawiam,
Ania
PS. Co słychać u Twojej siostry?
|