Data: 2003-05-27 23:03:28
Temat: Re: Wadliwe przetwory
Od: Sabinka <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 27 May 2003 13:01:48 +0200, j...@w...pl (Joanna Michalska) wrote:
>Ostatnio moja teściowa kupiła ketchup jakiejś dziwnej firmy i lało to się
>jak woda było przeźroczyste i miało ochydny smak . Nie wiem po co ona takie
>rzeczy kupuje? Bo taniej ? Brrrrr aż mnie otrząsa bo moje dzieciaki u niej
>czasami jedzą i jakoś mi to nie odpowiada (te tanie dodatki do jedzenia).
Ja tam wybredna nie jestem, ale jak zobaczylam przezroczysty keczup z
Minimiala to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac. I tak wiadomo,
ze w tych keczupach pomidorow za duzo nie jest, ale dla przyzwoitosci
mogliby nie przekraczac granicy po ktorej keczup sie robi
przezroczysty.
A tak wogole to lubie "Wloclawek", chociaz mam wrazenie ze ostatnio
sie troche popsul. Od momentu, od ktorego sa dwa rodzaje - ostry i
lagodny.
--
Sabina
|