Data: 2003-07-26 02:32:38
Temat: Re: Watrobka drobiowa
Od: b...@o...pl (Bacia)
Pokaż wszystkie nagłówki
Najlepsza jest wątróbka indycza-ma lepszy smak i mniej intensywny zapach
Najpierw ją dokładnie myje i oczyszczam z błonki
Przekrawam na pół
Smażę na oleju z cebulka{dużo cebuli}
Wlewam pół szklanki słodkiej śmietanki , przykrywam i duszę jakieś 10 minut
Przykryć należy aby sos nie wyparował
NO i nie za duży ogień pod patelnią
SMACZNEGO!!!!!
Subject: Odp: Watrobka drobiowa
> A jak robisz w śmietanie?
> Ania
> Użytkownik "Bacia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:006c01c3520c$ef0e8fe0$ab01a8c0@inter.c.pl...
> : jak każde podroby maja dozo cholesterolu i jednocześnie kalorii
> : nie jest polecana dla tych co SA na diecie
> : zawiera dużo żelaza dzieci mogą ją jeść np. duszoną w śmietanie do tego
> : ziemniaczki i surówka z marchewki
>
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|