Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Witam - wkupne :-) Re: Witam - wkupne :-)

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Witam - wkupne :-)

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Witam - wkupne :-)
Date: 24 Nov 2002 02:16:03 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 26
Message-ID: <01e701c29357$3dd82b10$fd8c573e@home68z1dftw81>
References: <arm01j$4km$9@news.tpi.pl> <arm16d$l6s$1@news.onet.pl>
<arntsu$oqr$11@news.tpi.pl> <arp47c$85r$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1038100563 5612 192.168.240.245 (24 Nov 2002 01:16:03 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 24 Nov 2002 01:16:03 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-Received: from dial-3837.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.140.253]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
18FlOD-0004W4-00 for p...@n...pl; Sun, 24 Nov 2002
02:16:50 +0100
X-Received: from dial-3837.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.140.253]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
18FlOD-0004W4-00 for p...@n...pl; Sun, 24 Nov 2002
02:16:50 +0100
X-Received: from dial-3837.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.140.253]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
18FlOD-0004W4-00 for p...@n...pl; Sun, 24 Nov 2002
02:16:50 +0100
X-Received: from dial-3837.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.140.253]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
18FlOD-0004W4-00 for p...@n...pl; Sun, 24 Nov 2002
02:16:50 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:135791
Ukryj nagłówki

From: "AnnaK" <a...@o...pl>
A tak przy okazji, czy masz jakiś sposob przyrządzania miesa, które potem je
sie na zimno do chleba zamiast wędliny? A może ktoś inny zdradzi nam swój
sposób?
Anka z Pruszkowa
>>>>>>>>>>>>>>>

Aniu, przyprawiasz tak, jak lubisz.
Aaaaaaaaaale krocej pieczesz. Po naklociu musi wyciekac lekko rozowy sok [noz, lub
widelec musi swobodnie wchodzic w mieso, bo to
swiadczy, ze juz jest gotowe].
Tylko wowczas, przy krojeniu, mieso nie bedzie sie kruszylo!
Smacznego :-)
Barbara




---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.422 / Virus Database: 237 - Release Date: 2002.11.21


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.11 AnnaK
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6