| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: panta_rei <j...@c...znajdzie> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wkład do gotowania na parze... i jak gotować? Date: Fri, 8 Feb 2008 12:27:18 +0100 Organization: sztrandek.int.pl Lines: 29 Message-ID: <s...@c...znajdzie> References: <fofcvr$33n$1@node1.news.atman.pl> <fofhms$2jib$1@opal.icpnet.pl> <fofp3m$5ab$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: slawi.int.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1202470038 12186 88.220.110.200 (8 Feb 2008 11:27:18 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 8 Feb 2008 11:27:18 +0000 (UTC) X-User: znowu_jakas User-Agent: slrn/0.9.8.1pl1 (Linux) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:309942 Ukryj nagłówki Świadomie, albo i nie Shivman napisał(a): | |
Zobacz także