Data: 2001-09-27 06:33:10
Temat: Re: Wolowina
Od: "Kianit" <r...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik AgataW <a...@g...com.pl> w wiadomooci do grup
dyskusyjnych napisał:9oqo6o$60s$...@h...uw.edu.pl...
> Piekny kawalek (1 kg to tak akurat) zamrazamy na kosc.
> Nastepnie wsadzamy do zimnego piekarnika, piekarnik nastawiamy na 75
> stopni C i pieczemy 12 godzin.
(...)> Tak... brzmi dziwnie, nieprawdaz? Ja tez tak podchodzilam do
> przepisu , zrobilam pierwszy raz na swieta wielkanocne i teraz co
> jakis gosc lub domownik domaga sie tego \"pysznego mieska\".
>
> Monisiatko
No dobra, a jak sie ma w zamrazalniku trzy kilogramowe porcje schabu,
to tez tak mozna? a moze cos jeszcze? póki co, lece po wolowine :)
Pozdrawiam, Kianit.
|