Data: 2006-11-15 11:38:37
Temat: Re: Wołowina.
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"clafoutis" <c...@i...pl> wrote in message
news:ejeto7$7uo$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
>> Czytałem że wołowina w Japonii jest (może była, to książka z lat 70-tych,
>> "Życie po japońsku") niezwykle droga, ale że woły na mięso są pojone
>> piwem,
>> żeby było lepsze. Może być to prawdą, rzeczywiście czuć byłoby to w
>> mięsie?
>
>
> tak to prawda oprócz piwa codziennie serwują im masaż nie żartuję ale
> cena o ile sobie dobrze przypominam to jakieś 250 za kilo. i nie idzie o
> to żebyś czuł mięso w piwie ale żeby zmiękczyć tkankę
>
> piotr
He..he, miłośniczka miękkiej wołowiny?
|