Data: 2007-07-16 12:03:32
Temat: Re: ZUPA STAROFRANCUSKA
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Maggie" <m...@w...pl> wrote in message news:469B580E.5070607@wp.pl...
> Panslavista napisał(a):
> > "Maggie" <m...@w...pl> wrote in message
news:469B4E33.20406@wp.pl...
> >> Panslavista napisał(a):
> >>
> >>> Smacznego moje drogie!!!
> >> A dziękujemy! :)
> >>
> >> Tylko czy ta hiszpańska cebula to jakaś specjalna odmiana?
> >> A jeśli tak, to gdzie ją kupić?
> >
> > W Hiszpanii..... lub Francji - ale może być zwykła, byle nie za słodka.
>
> Dzięki. Brzmi smakowicie. Może się pokuszę. :)
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
Ważne, aby nie skarmelizować samej cebuli jak i później z cukrem - aby nie
zgorzkniała.
|