Data: 2002-03-23 09:04:50
Temat: Re: Zakwas na zur
Od: "SEBek" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jak jestes z Lodzi to moge ci ofiarowac kromke swojego wlasnorecznie
pieczonego chleba zytniego na zakwasie.
Pozdr.
SEBek
Uzytkownik "Wielbiciel zurku" <m...@m...pl> napisal w wiadomosci
news:a7fjef$6qd$1@news.tpi.pl...
> dzien dobry
>
> mam zamiar zrobic zurek z zakwasu wlasnorecznie
> przygotowanego w domu
> w przepisie na zakwas jest napisane, zeby do wody z
> maka dodac chleb na prawdziwym zakwasie
> czy jest jakas metoda, zeby poznac, ze kupiony chleb
> jest wlasnie na zakwasie a nie na jakis dodatkach
> hemicznych???
> z gory dziekuje za konkretna pomoc
>
> pozdr,
> E.V.
> nie klikniesz, nie zarobisz... dobrze swego ciasta
> --------------------------------------------
> wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
> http://www.kuchnia.serwisy.net
> http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
> --------------------------------------------
>
|