Data: 2002-12-09 10:56:42
Temat: Re: Zalewane, gotowe jedzonko
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
bar Vega - vis a vis Feniksa, dalej uwazam, ze jeden z
najlepszych w ogole ;)))
[...]
surowek tam tez sporo i koktajle mleczne/kefirowe/jogurtowe
Trys
>>>>>>>>>>>>
te surowki to sa najgenialniejsze w swiecie :-)))
>>>>>>
P.S. Ja glosuje za termosem z szerokim wejsciem...poza faktem, ze
ponad rok temu przez tydzien moim glownym posilkiem byly
kartofle puree w stylu goracy kubek. uszlachetnialam to smazonym
boczkiem oraz kwasna smietana....pare dni da sie przetrzymac :))
K.T. - starannie opakowana
>>>>>>>>>>>
Trys, pare dni, to na pewno, ale nie wszystkie dni, kiedy sie pracuje....
Pozdrowka :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.427 / Virus Database: 240 - Release Date: 2002.12.07
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|