Data: 2006-08-30 11:24:50
Temat: Re: Zapachy i smaki żydowskiego domu
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
news:ed3rpe$ch2$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "radzio" <r...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:ed1p4k$olo$1@atlantis.news.tpi.pl...
>>
>> Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w
>> wiadomości
>>>
>>> Najpierw powinieneś coś zjeść z kuchni żydowskiej, a potem się
>>> wypowiadać. Piszesz bzdury totalne.
>>
>> mógłbyś to jakoś uzasadnić?
>
> Bo np. chałka, typowe żydowskie danie szabatowe, jest wyśmienita.
>
> I nie zawiera czosnku ani cebuli.
>
> DJD
A wkładkę z czerwonej?
|