| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "rina" <r...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zawartość masła w maśle Date: Thu, 16 Feb 2006 11:55:00 +0100 Organization: CI TASK http://news.task.gda.pl/ Lines: 11 Message-ID: <dt1m1g$2ih$1@news.task.gda.pl> References: <op.s417bgqrribdzh@krzys> NNTP-Posting-Host: kasienku.ds.pg.gda.pl X-Trace: news.task.gda.pl 1140087664 2641 153.19.209.43 (16 Feb 2006 11:01:04 GMT) X-Complaints-To: a...@n...task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 16 Feb 2006 11:01:04 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Antivirus-Status: Clean X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-Antivirus: avast! (VPS 0607-1, 2006-02-14), Outbound message X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Original-Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl/ Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260435 Ukryj nagłówki Myślę, że też należy kierować się ceną. W przemyśle tłuszcz mleczny jest o | |
Zobacz także