Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinte
rnet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: Sabinka <s...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Znow o pieczonym brie/ilustracja
Date: Mon, 15 Sep 2003 10:40:48 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 28
Message-ID: <b...@s...re>
References: <3...@o...com> <bk1ukb$nc3$2@atlantis.news.tpi.pl>
<b...@s...re> <3...@o...com>
Reply-To: s...@w...pl
NNTP-Posting-Host: 212.244.114.146
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1063615354 7377 212.244.114.146 (15 Sep 2003 08:42:34
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 15 Sep 2003 08:42:34 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
User-Agent: Hamster/2.0.0.1
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:173314
Ukryj nagłówki
On Sun, 14 Sep 2003 18:46:49 -0700, Magdalena Bassett
<m...@o...com> wrote:
>Nie bardzo wiem, co to znaczy na normalnej www. Czy mam kupic domene do
>umieszczania zdjec? Nie jestem specem od internetu i nie wiem, jak to
>sie robi.
Sa darmowe konta www. I teraz juz nawet na niczym sie nie trzeba znac
bo sa na nich rozne web-kreatory prowadzace za raczke.
A, i u mniammniama mozna zdaje sie zalozyc pod-strone z przepisami,
ale w szczegoly nie wnikalam.
>Nastepne pomoce techniczne beda
>oglaszane tylko w Nowej Kuchni, a nie na prk.
No mi sie wydaje ze jesli sprawa dotyczy nowejkuchni to powinno sie o
niej mowic tam a nie tu. Domyslam sie ze nie o to chodzi ale ten post
wygladal jak po prostu werbowanie do nowejkuchni. A jesli chodzi o
werbowanie to chyba lepiej po prostu co jakis czas przypomniec tu o
jej istnieniu z zaproszeniem na priva. A co tam, ta grupa i tak juz
nie taka...
Tak czy inaczej _mnie_ akurat nie zdenerwowal Twoj post tylko te
wszystkie "i ja" " i ja" "i mnie tez" w wyniku czego powstal watek o
niczym. A teraz przeze mnie gada sie jeszcze bardziej o niczym...
--
Pozdrawiam, Sabina
|