Data: 2005-03-05 17:17:33
Temat: Re: Zrobiłam...
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <d0cg3k$764$1@proxy.provider.pl>, medea <e...@p...fm>
wrote:
> Skoro w tylu Waszych propozycjach przewijało się usmażenie sznycli w
> panierce z tego mięsa, tak też zrobiłam. Rzeczywiście smak cielęciny
> przedni i schaboszczak może się przy takich sznyclach schować. Zrobiłam
> do nich sos pieczarkowo-śmietanowy posypany zieloną pietruszką,
O zgroza! Czy ktoś Ci radził robić sos do sznycli po wiedeńsku?!
> do tego
> ugotowane na parze warzywka, pokrojone z cebulką i oliwą ogórki kiszone,
> aż niechcący w zwykłą sobotę taki świetny obiad mi wyszedł :-)
Niemniej cieszę się, że Ci smakowało. 7-)
Władysław
|