Data: 2011-04-04 07:26:48
Temat: Re: Zupa
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Misiek wrote:
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4d985385$0$2508$65785112@news.neostrada.pl...
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>
> Marnotrawstwo kan(i)
> TYLKO smazone, najlepiej na "balsze", z odrobina maselka. "sote" (chociaz
> w
> panierce tez sa niezle, ale ciezsze - zbyt duzo tluszczu "pija")
Co Ty gadasz...Jakbyś w sezonie co drugi dzień przytargał 20 kapeluszy jak
talerze, to by Ci bokiem te kanie wyszły;-). Ja mam ususzone i starte,
słuyża za aromat grzybowy.
J.
|