Data: 2000-12-13 13:01:26
Temat: Re: barszcz
Od: "beta" <b...@s...tpsa.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
swietny przepi , dziekuje.
Użytkownik "Aga" <a...@a...com.pl> napisał w wiadomości
news:90vjqm$jrs$1@news.tpi.pl...
> u nas w domu robi sie tak:
> buraki w paski + mala marchewa + kawalek pietruchy i selera + cebula
> przypieczona na gazie + kilka suszonych grzybusiow + listek ziel sola
> pieprza + ocet Gotuje sie to pieknie az bedzie miekkie i smakowite na
> koniec zawsze do wigilijnego dodaje oleju lnianego 2-3 lyzki dopiero wtedy
> jest wigilijny. Bo musze powiedziec ze olej lniany jest dla mnie jednym z
> tych elementow bez ktorych nie ma wigiljinej kolacji.
> Pozgrawiam juz swiatecznie Aga
>
>
|