Data: 2005-08-27 11:00:10
Temat: Re: bezsens robienia przetworów na zim
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 17 Aug 2005 14:29:03 +0200, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Basia wrote:
>
>(...)
>> Moim priorytetem jest zdrowie rodziny, Twoim walory smakowe. Na ciebie nikt
>> nie naskakuje za kupowanie słoików więc i Ty nie czepiaj się tych co sami
>> robią przetwory.
>
>A ja właśnie walorów smakowych nie czuję w przemysłowym jedzeniu. Mogę
>jeść niezdrowy smalec, ale nie tknę "zdrowej szynki", słonej jakby ją
>właśnie wykopano w Wieliczce. A z owoców - wszystkie przetwory mają
>jakieś koagulanty, zagęstniki i o połowę za dużo cukru. Mnie to nie
>smakuje, więc nie sprawdzę jak podziałałoby na zdrowie.
Ale i tak NAJlepsze sa Twoje marynowane czeresnie oraz fasolka.
Osobno :P
Pierz, co mu w CH obrodzily dynie na komposcie....chce ktos 10
dyn? Bo tyle juz jest do wziecia :PPP
K.T. - starannie opakowana
|