| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.on et.pl From: <w...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: bigos Date: 28 Nov 2001 18:27:48 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 16 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <9u349u$6n2$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1006968468 8354 192.168.240.245 (28 Nov 2001 17:27:48 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 28 Nov 2001 17:27:48 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 212.160.164.82, 213.180.130.22 X-User-Agent: Mozilla/4.7 [pl] (Win98; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:84536 Ukryj nagłówki > Gotowałem dużą ilość bigosu, na 40 osób. Wyszedł za kwaśny. Może ma ktoś | |
Zobacz także