Data: 2001-11-28 18:16:21
Temat: Re: bigos
Od: "MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:9u37a6$d0i$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:4dda.00000abb.3c051e93@newsgate.onet.pl...
> > > Gotowałem dużą ilość bigosu, na 40 osób. Wyszedł za kwaśny. Może ma
ktoś
> > > sposób na odkwaszenie Go . Mam 2 dni czasu. Dzięki. Pozdrawiam.
> > > Lifny.
> > >
> > >
> >
> > Tak jak napisala Mechcia tylko do tego dorzuc jeszcze pare kilogramow
> miesa i
> > dobrych kiełbas, grzybów suszonych, czerwonego wina, jałowca i innych
> przypraw i
>
> i suszonych śliwek... ;-)
> --
> Joanna
koniecznie sliwek!!!:))))
Mechcia
|