Data: 2004-07-08 18:53:33
Temat: Re: bob na zimno
Od: "Arleta" <a...@r...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Sowa" <m...@b...pl> wrote in message
news:ccj98g$fq7$1@news.onet.pl...
> bób (ok 1/2 kg) obgotowac lekko na parze - ok 5 min góra- jak mu tylko
> niektóre skórki zaczna pekac, od razu zdejmowac z pary - ma byc twardawy
> jak lekko przestygnie - obrac (nie lubie ze skórkami, zreszta krótko
> obgotowane sa twardawe i gumowate)
>
> Dac to tego lyche majonezu, zabek - 2 czosnku, sok z cytryny (ok 1/4
> cytryny) natke pietruszki i koperek, sól, pieprz.
> I do lodówki zeby sie przegryzlo.
>
> W sumie podobnie.
>
> Sowa
fajna sałatka jak mi "sepy" nie zjedza wszystkiego to sprobuje moze mi sie
uda zrobic ;-))
|