Data: 2003-05-05 12:00:49
Temat: Re: broku?y
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> Wiem ?e min??o ju? kilka dni od momentu nadania tej wiadomo?ci, ale przez
>> kilka dni nie mia?am dost?pu do kompa. Je?li tak bardzo lubisz panierowane
>> "sma?onki" to polecam broku?y w cie?cie piwnym:
>> 1 szklanka jasnego piwa
>> 1/2 szklanki wody
>> 1 jajko
>> m?ka
>> sól, pieprz
>> wszystkie sk?adniki zmiesza? aby nabra?y konsystencji g?stej ?mietany.
>> Zanurza? w tym broku?y i sma?y? na g??bokim oleju do zrumienienia.
>> Wspaniale nadaj? si? równie? do innych warzyw jak i do ryb, polecam.
>
>Brokuly sa, rozumiem, surowe, tak? Czy podgotowane?
>
>Kruszyna
>(oblizujac sie)
ja bym sie tam w obgotowywanie brokulow nie bawila, gotuja sie
baaaardzo szybko i tak i tak
Trys, co zadebiutowal na grupie dosc dawno temu surowka
brookulowa
K.T. - starannie opakowana
|