Data: 2004-01-24 22:53:42
Temat: Re: buef strogonow
Od: "Vefour.PL" <v...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 24 Jan 2004 16:14:51 +0100, Wladyslaw Los wrote:
> In article <burpo3$ppr$1@news.onet.pl>, "Wojti" <j...@w...pl>
> wrote:
>
>> Pieczarki można dodać jak kto lubi.Koncentrat pomidorowy też się zgadza.
>> Najważniejsz nie używamy żadnego innego mięsa niż polędwica bo inaczej nie
>> będzie to buef.
>
> Ale może będzie boeuf.
>
> Władysław
Ach, żeby był boeuf to jeszcze wypadałoby nie zadusić polędwicy jak w
poprzedzających przepisach. Co to za przyjemność jest wygotowane mięso? Sos
osobno, polędwice krótko przesmażyć (w środku ma być rare, i tak dojdzie),
połączyć z sosem, podawać.
Vefour
|