Data: 2002-08-07 07:29:10
Temat: Re: carbonara Monisi
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik T.W. <w...@f...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:aiqhpj$3dn$...@s...man.poznan.pl...
>
>
> Za dobry uczynek :-))) krzyczec - niemozliwe.
> Bardzo dziekuje, wyprobuje na pewno. Napisz jeszcze tylko prosze ile tej
> galki dac bo choc z jednej strony poczatkujacy a z drugiej strony lubiacy
> poeksperymentowac i podzialac "na oko" to w dziedzinie galki jestem
> kompletnym laikiem ;-)
> Pozdrawiam serdecznie
> Tomek
>
>
>
z gałką ostrożnie, ma dość intensywny smak. Zetrzyj trochę albo daj ciut
sproszkowanej, wymieszaj, posmakuj, ewentualnie dodaj, czynność powtarzaj aż
do skutku. Z porzypawami tak bywa, że jak się od razu od serca sypnie, to
potem można tego żałować, ooooo
wkn :))
|