Data: 2003-11-23 23:49:42
Temat: Re: ciasto dla Francuza
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 2003-11-24 at 00:02, Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Dans la news:1069624546.19982.12.camel@cosmos,
> Kot <m...@p...onet.pl> a ĂŠcrit:
> > On Sun, 2003-11-23 at 22:58, Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> >
> >> Trzeba to "sprzedawac" jako gateau au fromage blanc, wtedy lubia ;-)
> >
> > Dobre ;)) Tak bede robic (jak tylko wyprodukuje ser - ile trzeba mleka
> > na kilo - tak mniej-wiecej?)
>
> Dwa litry pelnego mleka to okolo 500-600 g twarogu.
Dzieki, czyli cztery na moja standardowa porcje, hmmmm...
> Ale sprobuj Saint-Florentin do sernika :-)
Dobra, ale teraz zywimy sie lodami (mam sorbetiere !!!!)
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|