Data: 2003-09-21 07:46:47
Temat: Re: co do gołąbków?
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Gacka napisał:
> No właśnie
> zrobiłam na jutro gołąbki - goł,ąbeczki maleńkie w liściach winorosli. Dobre
> wyszły (już testowałam), nadizenie nieomal klasyczne (mięso+ ryz) ale z duza
> iloscia papryki i roznymi ziolami. I teraz mam dylemat a raczej trzy
> dylematy. Jaki sos do tego? Jakie dodatek. Jaka surówka / sałatka (tu chyba
> najłatwiej, zrobie wariacje na temat greckiej)
>
> Pozdrowionka
>
Dla mnie jedyny sluszny do golabkow to pomidorowy badz grzybowy. Do tych
Twoich bardzo by mi pasowal pomidorowy. Tylko taki z kawalkami
pomidorkow, mysle ze nadalay by sie do tego pomidory LIMA. Mniami.
--
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony!
|