Data: 2002-07-11 19:46:45
Temat: Re: co sie robi z patisonami ?
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Bronek Kozicki" <b...@r...pl>
Jak to przyrządzić, żeby dobrze smakowało? Usmażyć z innymi warzywami?
Posiekać i zjesć na surowo w sałatce? Ugotować i zjeść niczym kalafior?
============
Po wczesniejszym obraniu mozna zrobic tak, jak proponujesz.
Mozna takze zrobic patison nadziewanego [nadziwka wg fantazji].
Mozna pokroic na 1,5-2 cm plastry i usmazyc w panierce
Mozna na surowo.
Smazenia z innymi warzywkami nie probowalam.
ale mozesz wyprobowac jako jeden ze skladnikow np. leczo, albo chinszczyzny.
barbara
--
Zaplanuj wakacje: http://www.travelbook.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|